onsdag 30 mars 2011

Home alone!

Idag började sambon och Livs pappa jobba heltid igen. Han har jobbat halvdagar sen Liv föddes (med undantag de första fyra dagarna) men idag var det alltså dags för 12-timmarspass. Vad har jag och Liv fördrivit dagen med då? Jo, en morgonpromenad med en pigg unge som inte ville somna, Liv invigde babygymmet så mamma fick duscha och en tripp på byn med besök på Apoteket, Lindex, Ica och Coop! Efter den turen sov Liv i barnstolen i 5 timmar...


torsdag 24 mars 2011

Livet är härligt!

Tjoho!
Här ligger jag och har det kul. Mamma är så tokig, pratar konstigt och gör fula miner. Hon ser inte klok ut så man kan inte göra annat än att skratta!Idag va det dax för ett BVC-besök igen. Nu är jag 4110 gram tung och 55,5 cm lång.

onsdag 23 mars 2011

Nu har jag bestämt!

Vad då? Jo att det är VÅÅÅR!! Fågelkvitter, snö som töar bort fort som bara busen, plusgrader och härlig sol! Fika på altanen och barnvagnspromenader.
Dessvärre medför allt töande en mängd med vatten. Våran väg har gått sönder och vi fick lov att parkera bilen en bit bort så vi inte blev standsatta. Inatt frös det på men under dagen har det varit plusgrader igen och vattnet porlade på bra...

Nu väntar vi på att någon från kommunen ska komma och hjälpa oss,vi är tydligen inte ensamma om att ha trasig väg.

onsdag 16 mars 2011

En bit på väg!

Sambon kämpar på med tvättstugan och tvättbänken som jag så gärna vill ha. Kommer ni ihåg när och hur jag fick den idén? Om inte, klicka HÄR!
Nu blev ju inte tvättstugan riktigt så stor som vissa andra har (inte ett dugg avundsjuk...) men man får väl göra det bästa av det man har, eller hur?

Och som vanligt, grejer överallt. Skapande kaos tror jag det kallas ;)

Blivande tvättbänk.

söndag 13 mars 2011

En oväntad present!

Liv har fått många fina presenter men den mest oväntade kom från Sunne Bibliotek! Alla nya små invånare får tydligen en bok. En fin gåva tycker jag!

onsdag 9 mars 2011

Jo!!

Jo, vi lever! :) Har bara lite fullt upp om dagarna! ;)
Liv äter och äter och när vi var på BVC häromdagen vägde hon 3850 gram jämnfört med sin födelsevikt på 3640 gram. Hon växer alltså och utvecklingen går verkligen framåt. Hon kan t ex sitta i babysittern och titta och ge ifrån sig härliga ljud som man inte hörde för någon dag sen.
Idag har vi vidgat våra vyer och åkt till stora staden. Eftersom Liv är en unge som gillar att kräkas så tvättmaskinen går varm så behövde det inhandlas fler bodies. Och lite spyhanddukar på IKEA! Det hela gick mycket bra, Liv sov igenom det mesta av shoppingen.

Liv med kompisen Kajsa Kanin!

tisdag 1 mars 2011

Två veckor!

Två veckor är lilltjejen nu. Dagarna säger svischsvisch och man blir väldigt dagvill. Under veckan som gått har vi haft hembesök av BVC, sambon har fyllt år och vi har haft lite besök av släkt och vänner. Vi försöker att komma ut på en promenad varje dag även om det ibland blir en väldig procedur. Annars händer det inte så mycket. Vi tar dagen lite som den kommer och planerar inte in något större.

Veckans höjdpunkt var nog första badet. Fast det var med lite skräckblandad förtjusning.

Nybadad trollunge!