torsdag 26 maj 2011

Trött!

Vem har sagt att man blir pigg av att träna?

Det blev lite väl tyst i gymmet. Och inte undra på det, stumperumpan hade somnat.

Så himla söt!

torsdag 19 maj 2011

Tvättstugan!

Efter ytterligare inhandling så är det nog dax att börja använda tvättstugan ordentligt.

Smutstvätten hamnar i denna plåthink från Ikea.

Den rena tvätten hängs upp här. Även den från Ikea. Ställningen är höj-och-sänkbar så man drar ner den när man hänger tvätten och drar upp den sen när tvätten ska torka. Dock får det inte plats mycket på den så en vanlig torkställning får stå under.

Hissgardinen i det lilla fönstret är klart.Ja, då är det bara att börja tvätta då! Nu har vi dessutom rent vatten! På landet så blir ju vattnet gärna lite järnhaltigt men nu har vi köpt reningsfilter som instalerades i måndags. Så nu hoppas jag att vittvätten håller sig vit och att beläggning i toalettporslinet är ett minne blott.

torsdag 12 maj 2011

Framsteg!

Gisses så fort det går. Nu kan Liv lyfta på huvudet ordentligt när hon ligger på magen. Och det efter inte alltför mycket träning. (Tar i så jag dreglar.)


Och när moster va barnvakt i tisdags så vände hon sig från mage till rygg. Tidigare har hon rullat runt från rygg till mage så nu blir det väl full rulle ;)

onsdag 4 maj 2011

Tvättstugan!

Nu kan vi nog säga att tvättstugan är klar. Sambon har ialla fall gjort sitt. Nu är det bara jag som ska fixelifixa lite. Jag är så himla nöjd!!

Tvättstugan till höger innanför dörren. Hissgardinen har jag sytt själv! Ibland är jag riktigt haj på att sy ;)

Tvättbänken som sambon har slitit med. Och som blev så himla fin! Det ska upp en hissgardin i det lilla fönstret med men måste köpa mer tyg. Och lampan i taket ska bytas ut...

Jag har sytt skynken som döljer fula rör ovanför pumpen. Även under bänken går det fula rör så där fick det också bli ett. Resterande rör i taket är inbyggda.

Jag ville inte ha en vanlig tråkig kran utan en som gick åt det lantliga hållet. Men alla som samtidigt hade en avstängningskran kostade myycket...Så då fick det bli en separat avstängningskran till tvättmaskinen från Mora.

Och kran och tvättho från Ikea.Tvättmedelsburkar som jag fick i födelsdagspresent.

Tygpåse till klädnyporna från HM home.

Lillstumpans skötbädd.

Korg (som jag målat) med Livs "bra-att-ha-saker".
måndag 2 maj 2011

Första picknickutflykten!

I lördags hade vi en umgåsdag, vår lilla familj. Vi packade picknickkorgen och åkte till Fölsvik. Vi har varit där förr men för Liv var det premiär! Solen sken och det var riktigt varmt att sitta i lä.


Fler utflykter lär det bli, är ju så mysigt!