fredag 3 juni 2011

Ingången och takbyte!

Nu är frunten till vår ingång färdig.

Tanken är att det ska bli en trappa också. ;) Den ska gå ihop med altangolvet. Men innan dess måste det grävas, läggas markisolering och säkert hundra saker till. Tror inte ens att det kommer hinnas med i år. Men en lastpall funkar ju också bra. ;)

Ser ni allt bråte på altanen? Idag har det ju varit riktig sommarvärme så nu får vi nog ta och röja upp lite så utemöblerna kan plockas fram.


Det som står på arbetsschemat nu och ett tag framöver är takbyte. Ställningarna är på plats och vi har lånat en kärra som vi kan kasta ner pannorna i. Under helgen blir det rivning och till veckan kommer ett par snickare och gör allt fram till själva pannläggningen.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Se där ja Ni kämpar på Ni, duktiga Ni. Här är det målarpenseln å elkablar som grejsas med annars luuuuuuuuuugna gatan. Skönt! Hoppas du får fram möblerna nu när värmen är här! Kram Cicci

livet på myra sa...

Åh, vad skönt det lät med lugna gatan! Ser fram emot semestern, då ska det bokas förbjudet-att-göra-nåt-på-huset-tid. :) Men fram tills dess grejar vi (Lars) på!
kram kram