lördag 15 oktober 2011

8 månaders rapport!

* Vikt: 8200 gram


* Längd: tillräckligt för att nå saker man inte "ska" nå. ;)


* Klädstorlek: 68 och 74


* Äter: Välling, gröt, mellis och mat. Mat numera två gånger om dagen.


* Sover: Ute i vagnen på förmiddagen, två-tre timmar. Ibland även en kort stund på kvällen. På natten oftast bra men de senaste nätterna har varit lite oroliga.


* Sätt att ta sig fram på: Hasar sig fram med händerna. Står upp på alla fyra och försöker komma på hur man gör för att krypa.


* Sysselsättningar: Ligga eller sitta på filten och leka med leksaker, gå i gåstolen eller hasa runt och utforska världen.


* Antal tänder: Noll, men de är säkert på gång.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så söt!! Hihi, John väger 7150 och har klädstorlek 68 men kan ha en del 74 också!! :-) Han är 2,5 månad!! Ops!! :-) Kramar

Anonym sa...

Pojkar är nog i regel större än flickor och vid jul ifjol använde vi strl 68 oxå, då var vi typ samma ålder som John. Här kontrar vi med 12 månader, 13420 å använder strl 92, antal tänder 8, de 2 första kom vid 5 månaders ålder sen kom alla de andra för några månader sen. De får ett annat ansikte när framtänderna kommer helt ut, de blir liksom människor. På måndag börjar vi "skolan" å på måndag är det 1 år sedan vi kom hem från bb, tänka sig... tiden går. NJUT Jessica / Cicci

Anonym sa...

Otroligt vilket charmtroll ni har Jessica. Glad, pigg och otroligt söt! Hoppas att allt är bra med er. Har nu vägarna förbi Västerås måste ni komma in till oss på en fika, så vi får träffa lilla Liv. Imorgon ska jag, Ludwig och hans kompis träffa Linda och söta Viggo i Örebro. Vi ska först luncha på Marieberg, sedan blir det bad på Gustavsvik. Kram till er!!! /Marika

Anonym sa...

Ja,killar är ju lite större. Och ni gick nog över precis lika mycket! Liv kom ju också sent men hon vägde trots det "bara" 3640, spelar väl också in! :)Tänderna har vi trott att de varit på gång länge men icke! Och dax för förskola för Levi, spännande!! Vart fick ni plats?
Marika- Vad kul att du skriver!! Träffade Linda igår, snart är det ju dax ju :) Lovar att vi tittar in hos er om vi har vägarna förbi! Annars lär vi ses på ett dop inom kort! :)

Kramar!!