söndag 21 april 2013

Golvet!

 Förra lördagen las det golv i nya sovrummet. Och det blev så himla bra! Bilderna gör sig tyvärr inte så rättvisa eftersom man inte kan se hela golvet. Men jag orkade faktiskt inte flytta alla lister. :) På golvet ligger också karmen till dubbeldörrarna. När vi köpte dörrarna fanns det ingen karm till dem. Lars hade tänkt gjort egna men visste inte riktigt hur han skulle göra så vi "lejde" faktiskt bort det. Vi gör allt annat själva och har sparat mycket pengar på att inte ha snickare här så det tyckte vi att vi kunde göra med gott samvete.
 
En liten bättre bild på hur tapeten ser ut. Nästan alla socklar är på plats nu. I klädkammaren är alla lådor uppe och vi har köpt en matta som ska läggas ut där men som vi får vänta med tills vi dammat klart.

4 kommentarer:

Kalins Foton sa...

Snyggt! :D

livet på myra sa...

Tack Karin! :-)

Anonym sa...

Ni kämpar på å hamrar, snickrar å målar. Det blir jätte fint! Å tänk va stort Ni kommer få sen när det är klart. / Cicci

livet på myra sa...

Ja,jag längtar tills sovrummet är färdigt så det inte blir så trångt som i vårt nuvarande! Och sen ska det bli lyxigt med klädkammaren med all dess förvaring! :-)