måndag 30 december 2013

Året som gått - huset!

Dax att summera ännu ett år. Och vad vi har gjort på huset. 
Altanväggen!
Vi hade planerat att komma igång med utomhusprojekten i mars ca men våren var kall så vi höll på i sovrummet så länge vi kunde. Men i början på maj så tog vi tag i att riva brädfodring på altanväggen. De två sista fönstren skulle bytas. Det gick ganska smidigt och till slut blev även smygarna på insidan gjorda. 
   
Entrén!
Vi njöt av en alldeles underbar sommar men till slut slog rastlösheten till och vi började med trappen. Det tog lite mer tid än vad vi hade trott från början men när hösten kom var den också färdig.



Sovrum, hall och klädkammare!
 I vårt sovrum har vi hållit på att greja under ganska lång tid. Eftersom det rummet är på övervåningen på utbygget så har det varit stängt dit och man har inte "sett" det på samma vis som om man hade grejat i vardagsrummet t ex. Väldigt skönt! I början av året såg det ut så här:





 När vi var klara ute så fortsatte vi däruppe. Jag hade som mål att vara klar till jul men redan till min födelsedag i november flyttade vi in. 







7 kommentarer:

Anonym sa...

sagt dä förut å säger dä igen. Ni ä bra händiga å ja ä imponerad över Er framfart. Ser med spänning fram emot 2014 å alla Era nya projekt. Själv ska jag... möjligtvis rensa uthuset te sömmern. ;) / C

livet på myra sa...

Vad snäll du är!! Ja,när man ser tillbaka så ser man vad vi mycket vi gjort! När man är uppe i det ser man det inte så samma vis! Men klart man är stolt över vad vi åstadkommit! Frågan är bara vad vi ska hitta på nu! Mycket att välja på och vi är inte riktigt överens! :-) rensa uthusen är inte dåligt det heller! Säg till om du tänker slänga gamla saker! ;-) kram!

Det mörka tornet sa...

Å vad ni är duktiga! Och fint har det blivit! Ser med spänning fram emot vad som händer 2014!! Kraam

Anonym sa...

De gammel sakera ä slängda/ utrensade. Nu är det mest det O tyckt ä "bra å ha" och som han sparat ihop de senaste 5 åren. Har dock ett orört ödehus mä lite saker i... om man nu vågar gå in där bland grävlingar, möss å annat. Stått orört sen -94 och innan har det levts ett mycket enkelt liv där. Men några skatter finns nog.

Anonym sa...

Överens ä vi aldrig. Jag bestämmer. ;-)

Anonym sa...

Skull ju lagt kommentaren nedan idetta flöde oxå men jag skrev inna jag tänkte. GoTT NyTT År på Er!

livet på myra sa...

Tack! Tror 2014 blir lite lugnare men man lev aldrig! :-) kram