måndag 11 mars 2019

Måndagslistan!

Måndag och dags för en ny lista! Tycker det är lite kul att skriva listan, man får en överblick över veckan som gått. Men det skulle vara lite kul med lite respons också. :)

Jag:
Jamen, nu verkar det äntligen vända. Fast fortfarande jätteont i halsen när jag vaknar på morgonen.

Familjen:
Pigga och friska.

Veckan som gick:
Lång jobbvecka, många sena tider och en helg som försvann alldeles för fort. I lördags var vi bjudna på 25-års kalas och passade på att åka till stan innan och köpa panelskivor till väggarna uppe. Var också inne på Ikea och köpte skåp som vi ska ha på hallen. Meen, vi hade inte riktigt tänkt på alla detaljer så skåpet blir nog för litet. Jag hade tänkt att Lars inte skulle behöva bygga ett men nu blir det så ändå. Finns inga färdiga som passar in under snedtaket där. På lördagskväll var vi på Mello hos familjen Forss. Har sett finalen tillsammans några år, förutom ifjol då de var barnvakt till Liv medan vi var på 30-års kalas. Vi tippar alltid och jag lyckades pricka in en av placeringarna. :) Och det var inte förstaplatsen...
Vi har kollat på trappräcken och tror vi vet hur vi vill ha det. Lars har fixat så att elen, som är utepåliggande, blir dolt. 
Just det, jag tog kort till körkortet också. Tänkte att det var lika bra att ta tjuren vid hornen direkt på måndagen. :)
Semesterplaneringen har börjat och jag får ångest varenda år. Vet aldrig om vi får semester tillsammans och svårt att boka nånting när semestrarna är klara så sent. Vill att Liv ska få ledigt en längre period samtidigt som jag och Lars vill vara lediga samtidigt.

Veckan som kommer:
En hel jobbvecka framför oss. Jag ska på årsmöte för Lärarförbundet en kväll och har Apt en annan kväll. Hoppas kunna hinna med att sätta lite vägg på kvällarna.

Veckans bästa:
Att J kom hem tillbaka efter en drygt vecka på sjukhuset.

Vad jag ser fram emot till helgen:
Vi ska på 7- års kalas. Mars= födelsedagsmaraton.

Drömmer om:
Söndagens solsken påminde mig om hur otroligt lite solen har lyst på oss under vintern. Så fler soliga dagar tack!

Min träning:
Ja, äntligen hade jag ork till träning. Det blev ett tabata-pass i solen, på altanen igår. Så härligt! Fyra rastpromenader blev det också under veckan och det är ju ändå två timmar sammanlagt.

2 kommentarer:

Veronica sa...

Vi får köra en "släktbarnpassningspool" om våra semestrar går om varandra =)

livet på myra sa...

Åh, jaa vilken bra idé. Frågan är bara hur jag ska klara mig utan Liv om hon är borta mer än en natt. :O