fredag 28 december 2012

Vad vi gjort under 2012, del 1!

Gamla toan uppe och vad det är nu!
Satt en kväll och tittade igenom lite kort på vårt hus. Är så glad att vi försöker ta kort under renoveringens gång för man glömmer så himla fort. Och ibland tycker man att det inte händer ett dugg och då är det bra att kunna gå tillbaka och titta. Och se att det faktiskt händer otroligt mycket. Efter jul och nyårshelgen bestämde vi oss att vi skulle ta tag i övervåningen. Genomgången till vårt kommande sovrum skulle bli genom den gamla toan/badrummet. Under tiden vi hade kvar toaletten kom vi upp till utbygget via en stege i förrådet. Det innebar ju att vi inte kunde använda förrådet som det var tänkt heller. Så den 2 januari började Lars riva ut hela badrummet. 

De två första korten och det sista är tagna från precis samma ställe. På andra sidan timmerväggen är alltså övervåningen på den nybyggda delen, det som ska bli vårt sovrum. 
Här har vi också tagit upp väggen till Livs rum. Tog med kortet för att ni ska få se hur det såg ut när det var som värst. Mellan den vita väggen och röret som sticker upp ur golvet kan man säga att ingången till den gamla toan var, så kanske ni kan orientera er?  
Här är det nu blivit en hall istället för toa. Där plasten är ska det sen vara dubbeldörrar in till vårt sovrum. Till höger i bild kan man se dörren in till nya toan. Vill ni se bilder på därifrån kan ni klicka här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det är bra att ni tagit så mycket kort, det är lätt att glömma hur det sett ut annars.
Ni har verkligen legat i men snart nu är det inte mycket kvar.
Ja det är ju målning av hela huset utvändigt förstås ha ha, men Jessica älskar ju målning.

Mamma&Jan