onsdag 30 januari 2013

Klädkammaren!

När vi satt klart taket i det stora rummet kan vi börja med hyllorna i klädkammaren. Först hade vi tänkt köpa garderobsstommar från ikea men eftersom det är så lågt i tak och snedtak så skulle det väldigt mycket spill. Så istället blir det platsbyggda garderober i mdf. Här visar jag er lite ritningar på hur det är tänkt att det ska se ut.
 Rakt fram när man kommer in ska det stå en snygg pall som man kan sitta på när  man ska dra på sig strumporna på morgonen. ;) En byrå rakt fram mot väggen och garderober till höger och vänster. Det blir alltså öppna garderober med inredning från ikea, som lådor och hyllplan. Det blir också plats för att hänga kläder.

Det blir nog bra detta när det blir klart. Ska bli kul och se hur det fungerar att göra egna stommar när det ska vara millimeterpassat.

1 kommentar:

Det mörka tornet sa...

Vad lyxigt!! :-) Vi har också satt in nya garderober i sovrummet Hela kittet från Ikea. Fick såga i golvet och lite på stommen för att de skulle passa men nu går de ända till raket och det blev göör bra!! Kram på er!!
Emmasnotskal.wordpress.com