måndag 24 november 2014

Att ha något att längta till.

Vi hade länge planerat att åka till Göteborg en helg i november. Ett tag såg det dystert ut när vi inte hittade något hotell men till slut så kom det in ett fint hotell. Det låg en bit utanför centrum och det var väl det som gjorde oss lite tveksamma. Det är ju alltid skönt att bo centralt. Men det såg så fint ut och hade billig parkering och Lars är ganska van att köra i Göteborg så vi slog till. 
Hotellet heter Radisson blu och ligger på Lindholmen. Och det var såå fint!! Lätt det finaste hotellet jag bott på. Tog en del kort, lite snabbt med mobilen så kvalitén är inte den bästa. 

Vi bodde på nionde våningen och rummet var så fint inrett. Och faktiskt gott med plats för oss tre.

När vi kom ner till Göteborg på fredagen så tog vi en tur i Nordstan och på kvällen åt vi på Pizza hut och fortsatte till Liseberg. Där var det inte alls så mycket folk utan riktigt lugnt och skönt. Vi tittade på allt fint, var i Kaninlandet, åkte karuseller och fikade. Liv tyckte detta var jättemysigt så nästa gång får vi vara där längre.
Liv är så otroligt tacksam och lätt att ha med. Det visade hon verkligen när hon hängde med oss på Ullared i 9 timmar på lördagen...
Hotellets frukostmatsal:



 Tänk att vi faktiskt fick se solen också när man åkte hemifrån. Vi hade jättetur med vädret och det varken blåste eller regnade.
 Efter frukosten sista morgonen så tog vi oss upp till spat på översta våningen. Där fanns två bubbelpooler och en utomhuspool. Där slappade vi en timme innan vi checkade ut.
 Helgen blev verkligen superhärlig och mysig och jag är så glad över att vi kan göra sånt här tillsammans!

Inga kommentarer: