onsdag 24 november 2010

I väntan på...

Här på Myra väntar vi inte på tomten. Nej, dit känns det oroväckande nära. Vi väntar istället på rörmokaren! Han som skulle kommit förra onsdagen eller den här veckan kommer inte förrän tidigast till veckan. Absolut senast veckan därpå. Visst, det är ingen panik egentligen. Vi har ju ett badkar på övervåningen. Frågan är bara hur länge till jag kommer ner (eller snarare upp) ur det. Längtar efter att stå i en dusch!!
Så, vi har hunnit med och klätt in lådan för kyl och frys. Den stora väggen är färdigmålad.

Listerna i badrummet är uppe.

Och kommoden där tvättstället ska stå är målad och kaklet är ditsatt. Dock varken färdigmålad eller fogad men en lång bit på väg.
MEN bäst av allt är nog att vi har el i hela utbygget nu. I vartenda rum!!



3 kommentarer:

Anonym sa...

EL!!! Lyllos! "vår elektriker" skulle komma för när dä va färdigtapetserat... dä va dä för en månad sen... sen skulle han komma för 3 v sen, för 2 vecker sen å nu kanske inte inna jul!!! Cicci ARG! Tur maken kan koppla ihop något så vi får "ljus i guds hus" sö tömten hetter hit. =) Löver du kommer i badkare hele tia fram, dä gjord jag å då had ja ju ischias å 2 månader, dä går sö bra sö. Hur länge har du tänkt jobba? Sökt/ söka havandeskapspeng? Lycka te i så fall. KRAM på dig!

livet på myra sa...

Ja, det var kul att en hantverkare gör sitt jobb på utsatt tid iaf, är nog den enda av alla som kommit när han sagt. Tur att gubben är elektriker, då kan han göra en del hos er iaf.
Kruxet är att vi måste SITTA i badkaket när vi duschar, annars hade det inte varit någon sak ;)
Tänkte jobba fram tills terminstart om det funkar. H.penning, är det ens någon idé? Är det någon som jobbat på förskola som fått det beviljat nån gång?

Kram kram

Anonym sa...

Aj du dä va värre å sitta ner men dä kommer gå det å, löver, bar en tror på dä själv sö, herregud jag tapetserade ju efter utsatt tid, satt,s tod och klättra både här och där. =) Vilket datum ska bäbisen komma? Här i byn verkar det vara svårt att få h-peng i vår branch men söka kan man ju, nedsatt tid dvs typ 25% vet jag några som fått men det var läääängesen... du vet väl att vi inte har några tunga lyft å ingen stress på vårt jobb... dä ä f-kassan syn på vårt arbete. kämpa på!!! /Cicci