måndag 24 januari 2011

Lättade!

Förra veckan fick vi åka till Karlstad till specialistmödravården då barnmorskan på vårdcentralen här hemma tyckte bebisens hjärtljud slog oregelbundet. Man vart ju såklart jätteorolig!
När vi kom dit så körde man ctg på bebisen och det gjordes också ett ultraljud. Som tur var visade det sig bara att hjärtat slog några enstaka extraslag. Det kan tydligen göra så och är ganska vanligt och oftast försvinner det innan bebisen kommer ut. Men, de ville ändå att vi skulle komma ner för ytterligare en koll en vecka efter och idag bar det av igen. Och ctg visade inga extraslag nu!! Allt såg bra ut och jag kan säga att vi är lättade! Skönt att ha en sak mindre att oroa sig för...Så idag fick det bli en liten present till bebisen, för att fira lite!

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja du klumpen imagen blir tyngre att bära än själva bäbisen när oron slår till. Skönt att det var borta idag å presenten var Ni väl värda att få, nu ska den bara fyllas med ALLT å det tar sin lilla tid... =) / Cicci

Anonym sa...

Var likadant för Darius, men så fort han kom ut märktes ingenting. Det är vanligare än det känns när man ligger där med ctg:t om magen. Lycka till nu! Yohanna

Anonym sa...

Cicii- Ja fy,verkligen!
Mycket är det att fylla i, vi skojar om att man får ha penna o block med sig hela tiden from förlossningen så man kan anteckna allt ;)

Yohanna- Fann faktiskt ett inlägg på fl som du skrivit när jag sökte på nätet om detta med extraslag. Skönt att det försvann på Darius!! Men som sagt, detta är ganska vanligt men konstigt att det inte tas upp nånstans i gravidtidningar och väntabarnböcker.

Kram på er