torsdag 20 januari 2011

Packad!

Nu är BB-väskan nästan färdigpackad (ialla fall alla saker som ska med som inte används dagligen). Så nu har jag väl automatiskt förlängt graviditetet med minst en vecka. Bara för det.
Eller när tror ni att bebisen kommer? Kommer den precis på sin dag, den 1 februari?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej du! Jag tror "han" kommer på alla hjärtans dag-14 februari alltså. Bra (?)att ställa in sig på att det blir drygt,då är det bonus om det blir tidigare. Har Ni laddat med växelpengar till parkering?! Det kan gå åt del... Maria E

Anonym sa...

Hej gumman!
Hoppas allt är bra med dej/er!
Jag tror att bebisen kommer att komma den 6 februari! (Min andra chansning säger den 26 januari...) Om man får ha två alternativ;)
Hur som haver så hör gärna av dej när det börjar närma sej BB! Är så nyfiken, ska bli skoj att köpa lite bebiskläder/saker till er!!!:) Vad önskar ni er allra helst?

Trevlig helg.

Kram Sofia

livet på myra sa...

Jasså, den 6 eller 14 februari alltså, hmm ;) tror jag hellre att jag väljer ditt andra alternativ Fia :)
Vi tar väl med hela spargrisen till förlossningen, det är väl inte direkt billigt på dessa parkeringar.
Får man önska sig till bebben? Det har jag inte ens funderat på! Får ta mig en funderare ;)

Kram på er båda!

P.s Maria-det är inte ni som köpt "tjej-lego" till förskolan va?

Anonym sa...

Det blev ju inte 13 januari så då blir nästa gissning 13 februari..från du vet vem

Anonym sa...

Vadå tjejlego??? Jag la en fin beställning på staples häromdagen men inget lego.Däremot bilar,lastbil,pärlor o halsbandssnodd. Ska faktiskt jobba med genus via icdp i vår...

Anonym sa...

När vi va på förutb i fre så pratade vi lite genus o då berättade Maj att en fsk i sunne (tätorten tror jag), hade köpt "tjejlego". Sen när hon fick höra att jag jobbade på fsk så frågade hon om det va vi, lite "generat". Då kontrade jag med att på min fsk leker tjejerna minsann med "killego" ;) Och att jag tyckte det va konstigt gjort av en fsk. Skulle va kul att höra tankarna bakom...Kul med genus, det skulle jag gärna vara med på!!