tisdag 24 januari 2012

Nya fynd!

Det är ju rea nu i var och varannan butik. En rea som jag tycker om är den på Lindex. Särskilt när det kommer till "halva rea-priset". Den här gången blev det en fin vinterjacka som förhoppningsvis ska passa nästa vinter, 125 kr. Och ett par mysbyxor för 50 kr. Byxorna hängde på kill-avdelningen, vad det nu är som är så killigt med dem...Ja, jag kollar där också för paljetter och glitter, nej tack! Tajta jeans, nej tack! Inte så länge jag får välja!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag kikar på "tjejavdelningen" för att killarna har så tråkiga färger och bara jeans som byxor. Varför ska de tva uppdelat egentligen?? Kram

emmasnotskal.wordpress.com

Anonym sa...

här går vi också på tjejavdelningen, har man en mamma som älskar rött å annat färgglatt så blir det så. Jeans, NEJ tack! här kör vi mjukisar i oliak valörer å märken, "arbetsskada" kanske då man se orörligheten i alla tajta jeans. / C

livet på myra sa...

Ja, det är så tydligt vad som är vad. Om man blandade lite så kanske det inte blir så tydligt vad som är vad. Då kanske man inte skulle tänka så mycket kill eller tjejkläder heller?!
Och ja, här kan det också vara lite arbetsskada. :) Tycker att alltför många tjejer inte har lekvänliga kläder! Jeans kan jag tänka mig att köpa men då lite "baggy" så det finns lite rörelsechans i dem!
Kram