tisdag 17 januari 2012

Snickarens dag!

Dagen idag förlöpte bra! Snickaren och Lars har tagit ner timmerväggar, tagit bort en takstol, reglat upp taket och tagit upp väggen i gästrummet.Plast uppe för att hålla undan lite byggdamm. Här är alltså delen i gästrummet (Livs blivande rum) som ska krympa lite för att få en bredare hall och plats för en ny toalett.Kort taget från andra hållet. Väggen bakom elementet är den väggen i gästrummet som togs bort, ni ser plasten va? Och här ser man vart den tidigare toaletten var.
Och nu kan vi gå igenom ordentligt mellan det gamla huset och utbygget. Är ni med eller har ni gått vilse? ;) Nu ska vi alltså fortsätta själva är det meningen. Mycket tankar som snurrar nu! Vad har vi gett oss in på?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni ä inte bet Ni!!! Å duktiga som gör så mycket själv. Ska bli kul att se å vilsen dä vart ja för jag har ju itne en aning om någonting jag men såsmåningom har jag väl orienterat mig rätt i byggdammet i cyberrymden. =) Innan Ni är färdiga har nog Livs armar blivit lika långa som Levis, ett annat tips från Levve är att klättra upp på stolen, prova mä bordet, ångra sig men pilla på ljus och lyktor, nu är det slut för stunden med tända "obevakade" ljus... tur julen är över. KRAM!

livet på myra sa...

Huja, men vi är inte klara än;) Vi kör väl på ett tag. Blir det för mycket och vi inte ser något slut på allt jobb får vi ta en snickare igen! Ja, fy vad tråkigt det är med långa armar och snabba fingrar! Längtar tills man kan ha ljuslyktor på bordet igen utan att någon plockar bort dom :)
Kram