onsdag 5 juli 2017

Vimmerby!

Helgen före midsommar så åkte vi på en liten semestertripp till Vimmerby. Det är tredje året i rad som vi är iväg och jag hade sagt att det nog är sista gången i år. Men efter att vi har varit där så vette tusan alltså. Det är såå roligt på Astrid Lindgrens värld! Vi valde två-dagars och utnyttjade båda dagarna till max. 14 teatrar hann vi med, lek på alla möjliga ställen och mat och fika förstås.
På vägen dit så hamnade vi mitt i Vätternrundan och det gick så sakta framåt att t o m cyklarna körde förbi oss. Till slut tröttnade vi och tog en chansning och svängde av storvägen. Vi hamnade på alla möjliga småvägar och hungriga var vi men ingenstans att stanna. Till slut kom vi ur skogen och tog första bästa plätt och det blev en jättemysig paus.
Denna gång hade vi hyrt ett hus två mil utanför Vimmerby. Det låg så tyst och lugnt med skogen inpå knuten. Supermysigt!

Liv i Madickens hus.
Lilla staden.
Hos Nils Karlsson pyssling.
På Pippis båt.
Emil i Lönneberga.
Rasmus på luffen.
Och det roligast av allt, allsång med Prussiluskan och Kling & Klang. Ja, gud vad vi skrattade. Kling var såå härlig i sin roll!

Inga kommentarer: