söndag 27 maj 2018

En vecka att lägga bakom sig.

Herregud vilket väder vi har fått! Alldeles underbart även om det ibland kan bli väldigt varmt, även för en solälskare som jag. Vi försöker att ta till vara på varje varm och ljus stund. En kväll tog vi en promenad och plockade liljekonvaljer.
Gräsmattan växer så klippte den en kväll, nästan två timmar tar det att gå över allt. Försöker se det som ett bra motionspass...Det bästa efteråt är kaffekoppen på trappen till doften av nyklippt gräs.
Sommarplanteringarna har börjat. Har för-sått lite blommor som fått komma ut nu , vi har också sått sallad och sockerärtor.
Igår var vi till Lars föräldrar och firade mors dag. Barnen/syskonen hade fixat massa olika rätter och jag passade också på att bara vara mamma och inte gör nånting i köket. :)
Och idag, veckans bästa ändå: dop för lille goe Leon.
Vi har också fortsatt med växthuset i veckan. Lite mera målning och snickring så är vi snart i hamn. Våra gurkor och tomatplantor hejar på härinne och vill gärna komma ut snart. Bröllopsinbjudningarna har börjat getts ut, midsommar planeras och jag drömmer om att få åka till Ikea snart. :) 




Inga kommentarer: