söndag 13 maj 2018

Örebro!

I torsdags tog jag med Lars på en hemlig liten resa till Örebro. Jag hade fixat hotell innan och barnvakt. Ett jättefint hotell mitti stan i gammaldags stil (i alla fall det rummet jag hade bokat). När vi kom dit så tog vi lunch och gick lite i affärer innan vi kunde checka in. Sen tog vi en promenad bort till den gamla delen av Örebro, Wadköping. Det var verkligen jättevarmt den dagen, så härligt med sol!

Stadsträdgården bjöd på så himla många fina blommor, bl. a. tulpaner i massa olika färger och former. 

Middagen blev på en italiensk restaurang och vi beställde pasta, typ för första gången så ute på restaurang. Jäättegott verkligen. Efter maten strosade vi runt lite mer i stan innan vi återvände för att ta en drink.

Det var väldigt lugnt på hotellet så när vi kom ner till frukosten morgonen efter var det verkligen lugnt. Annars kan frukosten vara lite lätt kaotisk om man kommer ner lite sent. Efter frukosten blev det mer shopping, fika och mat innan vi åkte tillbaka hemåt.
Så himla mysigt att göra något bara vi två. Ni som känner oss vet att vi sällan gör något på tu man hand och att vi sällan ber om barnvakt. Men det får nog bli lite oftare. Och man får gärna låna Liv! :) 

Inga kommentarer: