måndag 1 juli 2019

Första semesterveckan!

Så har en vecka av semestern gått. Tyckte att midsommarhelgen kändes så lång och faktiskt den första lediga veckan också. Försöker att inte stressa upp mig i förväg över att semestern brukar få fort. Vi har ju hängt på simskola mitt på dagen och det är så kul att se Livs framsteg i vattnet. Några timmar på Vattenlandet har det också blivit. I måndags installerades Robban så nu har vi ( läs jag) massa fritid. 
Så fint med en nyklippt gräsmatta hela tiden.

I tisdags var det också matchpremiär för Liv och hennes fotbollsvänner. Typiskt nog så regnade det och var ett riktigt ruskväder men inga sura miner på planen inte. Är så kul att Liv har blivit så intresserad av fotboll. Tittar gärna på matcherna som går nu också i VM. 

Annars har vi grejat med staketet vid pallkragarna, det vi inte skulle ha gjort i år ens...Så går det när vi börjar prata om nåt. ;) Jag har också försökt hålla i träningen och det har blivit flera joggingturer och en cykeltur. Har också börjat plocka ihop saker vi ska ha med på loppisen i bygdegården. Skönt att rensa lite.

Inga kommentarer: