tisdag 24 augusti 2010

Fönster!

Tack alla för kommentarer i förra inlägget! Det blev till slut det lite mellangråa golvet 10*10 och vita släta 15*15 till väggen. Till detta en mellangrå fog som är ganska lik golvet men som jag hoppas bryter av ändå. Till duschhörnan (där kranarna ska sitta) blev det ett flergråfärgat mosaik. Hade tänkt visa bilder idag men med det här vädret så var det svårt att få bra ljus i boden där de står och jag springer inte in fram och tillbaka med kakel och klinkers för att fota! :) Hoppas jag kan visa det en annan dag istället.
Måste bara också skriva att personalen på Stuvbutiken är helt underbara. Har ni sett Solsidan? När Anna ska köpa barnvagn och bryter ihop när den gulliga manliga expediten kommer till hennes undsättning? Så är det på Stuvbutiken. När man är som mest desperat och inser att det vanligaste kaklet i butiken är beställningsvara bara för att det är ett speciellt märke så dyker det upp en anställd och hjälper en igenom chocken. Vi väljer ett annat märke som han lastar på en vagn. Dessutom följer han med till nästa anhalt och drar med den tre ton tunga vagnen. Ringer lagret då allt inte finns på hyllan, tillbaka dit vi var först med vagnen, lastar på klinkers som kommit ut från lagret. Nu väger vagnen sex ton men vi fortsätter mot fogen och fixet. Hjälper oss med det och sen tar vi farväl. Helt otroligt, vilken service!
Idag har vi fått de tre stora fönstren insatta. Dock fattas de två mindre som tar ytterligare tre veckor innan de kommer. GRR, hade de dubbelkollat fönsterbeställningen med oss från början (som vi bad om) hade det inte blivit fel och vi hade fått dom för länge sen. Irriterad? JA!!

Inga kommentarer: