lördag 18 februari 2012

Arg!!!

Ååh, jag är så förbannad och trött på hur den tidigare husägaren har "renoverat"!! ALLT är haffsigt gjort. Tyvärr ser man inte sånt på husvisningen utan det är sånt som man ser först när man bott in sig ett tag. I Livs rum skulle vi bara tapetera och måla nu egentligen men när vi såg hur färgen på taklister har torkat samtidigt som den runnit och det är kladdat och kletat så bestämde vi att vi skulle ta bort listerna och byta ut dem. Taket är inte heller bra gjort men någonstans får man begränsa sig, även om det inte kändes bra att låta det vara.

Igår började jag alltså riva taklister. DET va inte bara bara. Efter två timmar hade jag fått bort två lister!! Anledningen, jo att den förra husägaren har lagt lager med silicon mellan tak och taklister för att täcka skarvar och glipar. Alltså hur svårt som helst att få bort lister utan att få med färgen på taket! (Det är inte det enda stället han har använt silicon på. Han har även BL A använt det där takskivorna möter varandra. Varför såga rakt liksom när man kleta i kilovis med silicon sen??)) Eftersom det skulle vara totalt omöjligt att få bort alla taklister på ett fint sätt så ryker taket med nu! Inte alls vad vi hade planerat men gör vi det inte så kommer vi bara ångra oss sen. Ja, ni ser ju själva hur det ser ut! Gaahh!

2 kommentarer:

www.livetsomguldfisk.blogg.se sa...

Hej jessica! Måste bara kolla, är det du som kommenterat på min blogg, ang bröllopet? tänkte ifall det kanske va pappas tjej :S bäst å kika! Jag ska iaf hålla den uppdaterad, det lovar ja!:)

livet på myra sa...

Haha, oj det tänkte jag inte ens på. Att hon också heter det! Men ja, det var jag! :)