onsdag 22 oktober 2014

Det lilla förrådet!

Så blev äntligen vårt förråd klart. Det blev ett liitet förråd men det fick bli som blev. Vi får plats med dammsugaren, strykbrädan och lite lådor med diverse saker i. Det är ju inte i närheten av vad vi fick in i pannrummet förut så vårt gamla sovrum får fortfarande agera förråd för verktyg och färgburkar. Meen vad gör det när vi har fått en fin kamin och en härlig öppen hall. 



Vi gjorde en dörr av panelskivor som vi har på väggen. Är så glad över att vi gjorde en egen dörr. Annars hade vi haft en vanlig innerdörr som hade sett väldigt stor ut där på den lilla väggen.
Vi håller fortfarande på i hallen. Just nu grejar vi med spaljén och väntar på nya dörren. (Vi fick en för ett bra tag sen men fick reklamera den och det har dragit ut på tiden. Nu verkar det iallafall vara en ny på väg till oss och då kan vi göra smygar och foder kring ytterdörren också. SEN ska det väl vara färdigt...)  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså..shit va ni grejjar å fixar å gör fint!hur hinner ni mä allt?!jag ä sååååå imponerad av er;-)

livet på myra sa...

Tack så mycket!! Ja, att renovera och fixa är ett intresse och vi tycker att det är himla kul att greja! Därför blir det inte så jobbigt. Det jobbiga kan istället vara att bo i röran, det är mindre kul ;)