måndag 28 januari 2019

Måndagslista!

Hej och hå vad en vecka kan gå fort. Hade ju förberett en inlägg om festlokalen som jag hade tänkt publicera under veckan men inte ens det hann jag. Nåväl, ny vecka och dags för en ny lista!


Jag:
Känner mig rätt tillfreds faktiskt. Jobbade hela veckan, blandade barngruppstid med planeringsdag och kursdag. Skönt att kliva ur barngruppen ibland faktiskt och träffa kollegor från andra förskolor. Hade medarbetarsamtal med chefen. Jobbveckan kunde ha avslutats på ett mindre trevligt sätt då jag låste in både bilnyckeln och jobbnyckeln på förskolan när jag stängde och var själv kvar på fredagen. Upptäckte det när jag skulle öppna bilen...Som TUR var så var min kollega som bor i Villastan hemma så det blev en rask kvällspromenad hem till henne för att låna nycklar. Ja, så kan det gå. 

Familjen:
Liv var tillbaka på skolan efter vattkopporna. Tror faktiskt att hon längtat lite. Lite tröttare på eftermiddagarna så det har varit skönt att inte ha massa att göra efter skoltid. Fast det brukar vi inte ha ändå men. :) 

Veckan som gick:
Bilen fick lite nya delar. Garantin gick ut nu så det var en sak som skulle bytas innan dess. Det har snöat och vi har en väldigt fin vinter hittills faktiskt. Så glad för det. Hatar slaskiga gråa vintrar. Vi har åkt lite skidor i våra spår som vi gjort. Under helgen gjorde vi nya eftersom de första grävde sig för djupt ner i snön. Katterna blev steriliserade och har gått med tratt sen i tisdags. Jag har under helgen bakat två kaksorter till Livs kalas. Lars har målat muren men första gången med färg tar låång tid eftersom man ska dutta i alla fogar.

Veckan som kommer:
Jobb. Lite fler tidiga dagar denna vecka på schemat så de tänker jag utnyttja till att åka skidor när jag kommer hem. Ska försöka hinna handla takskivor så det finns hemma. Räkna ner katternas trattdagar.

Veckans bästa:
Ja, att vi ibland kan vara stöniga tillsammans, jag och Lars.

Vad jag ser fram emot till helgen:
Inget planerat denna helg heller så vi fortsätter väl med muren och hallen. Ser fram emot lugna nätter när jag slipper höra katter med tratt som går in i alla möjliga saker och ljudet av deras sträva tungor mot tratten när de tror att de tvättar sig.

Drömmer om:
Att vi sätter fart med övervåningen. Är lite saker som vi måste tänka till kring annars är det egentligen bara att fortsätta. Dagarna och helgerna går så fort bara.

Min träning:
Tre hemmapass blev det denna vecka. Två rastpromenader och lite skidåkning. Inget fika/godis på vardagarna, lite under helgen. Choklad måste man ju ändå ha ibland. ;)

Inga kommentarer: