måndag 21 januari 2019

Måndagslistan!

Måndagslistan!

Jag:
Jag vabbade hela förra veckan, var bara iväg på ett möte med jobbet. Har haft en go vecka, sovit länge och gjort undan lite saker mellan varven. Ägnade, högst ofrivilligt, en halv förmiddag med att städa köket då jag upptäckte massa larver/maskar i lådan med torrvaror. Fick slänga ALLT och jag som planerade storbak. :( Nåväl, köpte i alla fall nytt vetemjöl och fick ihop lite matbröd, en annan dag. Börjat planera inför Livs födelsedag.

Familjen:
Efter en tuff start på vattkopporna så har Liv mått jättebra under veckan. Lars har kommit igång med träningen och försvinner till Spa ibland. Ena katten hoppade upp i fönstret igår där det stod ett ljus och svedde morrhår och brösthår, herregud vad det luktade.

Veckan som gick:
Städade bort all jul och bar ut kartong efter kartong. Bilen blev servad. Det kom en del snö och helt plötsligt blev det smällkallt också. Liv ville så gärna åka skidor så hon och jag gjorde upp spår på gärdet. Inte så bra dock så ska försöka låna grannens spårsläde och göra bättre. Jag och Liv bakade bröd en dag, chokladbollar en annan. Vi har spelat Lasse-Majaspelet så många gånger så att jag tappat räkningen och jag har t.o.m drömt att jag varit en av karaktärerna. 

Veckan som kommer:
Jobb. Jag ska ha medarbetarsamtal med chefen. På torsdagen ska jag på kurs hela dagen. Katterna ska steriliseras.

Veckans bästa:
Att Liv var så pigg så vi fick mysiga vab-dagar tillsammans. Att det kom snö!

Vad jag ser fram emot till helgen:
Kanske kan muren bli målad? Kanske har vi hunnit köpa tak. Annars hoppas jag på lite mildare väder och att vi fått till bättre skidspår.

Drömmer om:
Perfekta skidspår.

Min träning:
Tre hemmapass blev det. Inga rastpromenader tyvärr då eftersom jag varit hemma hela veckan. Hade svårt att få till promenader när Lars kom hem från jobbet. Men en del skidåkning och en halvtimmes promenad blev det ändå så får vara nöjd med det.


Inga kommentarer: