lördag 27 mars 2010

Ritningar!

Om det är någon som missat att vi ska bygga ut så kommer här ännu ett inlägg om det :) Är ju så himla spännande och jag lääängtar tills snickarna kommer hit och stökar och bökar. Tänkte visa ritningarna på utbygget.

Här är alltså nedervåningen på utbygget. 36 kvm ska byggas till för att vi ska få ett ordentligt badrum, tvättstuga och en stor hall. Fanns även plats för ett litet förråd.

Hade från början tänkt att ha badkar med lejontassar som står som det gör på ritningen men just nu lutar det åt ett vanligt badkar som står längs väggen istället. Känner att det försvinner mycket golvyta om badkaret ska stå ut från väggen. Och sen är inte badkar med lejontassar så stora,inte dem vi har sett i alla fall.

På övervåningen blir det ett stort sovrum och en liten toalett. Det finns två sovrum redan i huset, det är de ni ser till vänster och till höger. Vi måste ta lite av rummet till höger för att få till en liten toalett men det blir inte riktigt som det ser ut här.

Övervåningen är nog något som vi inte kommer göra på en gång utan det får bli när nedervåningen är "klar".

Här kan man se hur det kommer bli när det är färdigt. Altanen slet vi ju med i somras, det ska jag visa i ett annat inlägg. Och sen har vi betällt dubbeldörrar nu istället för en "vanlig" dörr som det var tänkt från början.



2 kommentarer:

rustik charm sa...

Å så spännande:) förstår att du är ivrig. Kommer bli kalas det där tror jag.

Ha en härlig kväll.
Kram Kristina

Anonym sa...

Spännande! Vi ska ju oxå bygga så vi får väl "kika in" till varandra å se hur det går. Inha lejontassar blir det här men väl ett badkar utan front för att göra det hela mer lättstadat för "städerskan" . =) Syns imöra i skolan, Cicci