torsdag 25 juni 2015

Hjääälp!!

Nu när verandaräcket är uppe så är det dags att börja tänka på en trapp också. Jag tänkte mer att det bara var att bygga en men så lätt var det inte...vi behöver dränera lite och sen måste vi bestämma vad vi ska ha runt verandan.
En trapp rakt ut, inte så stor. Men sen. Stenplattor som vi har på framsidan (de är ca 15*8) eller singel? Eller bara gräs? Hur långt ska man gå med plattorna i så fall? Lars tycker ifrån stolpen och ut en bit mot altanen så att det blir ordentligt med sten framför fönstret till höger. Jag är ju mer symmetrisk lagd och tänker lika mycket sten på båda sidorna. Men då är kruxet att huset inte är lika brett på båda sidorna så då blir det inte så symmetriskt ändå...På den vänstra sidan är vi inte så mycket över huvud taget. Ska man tänka bara några få rader med plattor framför trappen och låta det fortsätta bort mot altanen och bli smalare och smalare? Jättesvårt att förklara också!



Nej, fy vad svårt. Ni får gärna komma med tips!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lite skifferplattor med gräs imellan? De blir ju liksom inte "radräta" utan lite mer soft. Ha ha lät som ja rökt nå olämpligt när ja skrev detta ha ha;-)

livet på myra sa...

Ja skiffer är ju snyggt men tyvärr är det ju inte så platt. Har tänkt ha någon sittmöbel framför den vita spaljén och då är det bra om det är lite plant. Annars hade varit bra för att slippa så raka kanter...Men tack för tipset!! Ska fundera på det!

Anonym sa...

Kolla Charlotte Perellis blogg, hon är oxå i "stenbranschen" ;-)