onsdag 3 juni 2015

Mer bilder från vår mini-semester!

På vägen ner till Västervik, där vi bodde på Lysingsbadets camping, så stannade vi till i Norrköping. Där gick vi lite i en gammal del av staden. Mysiga hus men inte riktigt så stort som det gärna framstod på Norrköpings hemsida, tyvärr. Liv hittade blommor som jag såklart fick ta kort på. Hon är en blomgalen tjej som måste lukta på alla blommor och helst också plocka alla hon ser.




På kvällen när vi åkte från Vimmerby, åkte vi förbi Lönneberga och Bullerbyn.  Det är ju här som filmerna har spelats in.



 Bullerbyn låg precis vid en större väg, så lite av min bild av Bullerbyn fick sig en törn...
På lördagen gick vi i Västervik. Tyvärr var ju vädret så dåligt så vi gick inte runt så mycket som vi hade tänkt. Lite shopping och så fann vi en liten "Loppis-affär" där jag gjorde några fynd. Vi hamnade också på ett jättemysigt café där vi satt när den värsta regnskuren kom.
På kvällen var det uppehåll och vi kände att vi var tvungen att se oss lite om på campingen innan vi skulle åka hem. Där fanns en fin lekpark som Liv lekte runt i. Linbane-gungan var en favorit, kolla in hennes min.
Vår mysiga stuga!
Och vad är det bästa med att ha en karl som tycker om att köra...Jo, att man kan luta sig tillbaka, läsa i favvotidningen, mumsa choklad och sörpla kaffe. ;)




Inga kommentarer: