onsdag 13 januari 2016

Att ha fått ett eget pysselrum!

Efter att vi mer och mer tömde vårt gamla sovrum, som de senaste åren varit typ förråd, så blev jag sugen på att ha som ett pysselrum där. Allt grejande har förut hamnat på köksbordet och det är inte så kul, speciellt när jag inte blir klar med det jag håller på med och måste plocka ihop. Saknade också något ställe att ha min symaskin och mina sysaker Och skrivaren som vi alltid måste hämta i en garderob. Ja ni hör ju, behovet av ett pysselrum är stort. ;) Och Lars är så snäll som låter mig hållas. Fast han tyckte väl att han inte kunde säga nej heller när han har ett antal kvadratmeter isolerad snickarbod ute... Så i julklapp fick jag en skrivbordsstol av honom och det blev väl lite startskottet så i mellandagarna åkte vi och köpte en del av det jag behövde.
Skrivbordet är ett gammalt ett som stått ute sen vi flyttade hit. Ska bara få tag på handtagen till dom som finns kvar hos pappa. Hyllan ovanför gjorde Lars till mig efter att jag sett en liknande i en tidning. Under har vi satt fast ankarkrokar. Hyllan är inte så påfylld än men det blir väl mer och mer.
Bockarna är från Ikea, likaså stolen, skrivbordslamporna och stången med krukorna. Armeringsnätet köpte jag på Stuvbutiken, där kan jag hänga upp mina idéer på. Gamla plåtbrickor som min morfar gjort får stå på bockarna.
Bänkskivan har vi gjort själva av spontat furu, lite tjockare. Sen är den laserad i en nästintill svart lasyr.
Korgarna köpte jag på Ullared.


Kommer ni ihåg hur det såg ut för bara någon månad sen?


2 kommentarer:

Veronica sa...

Kan ju säga att jag blir mer än inspirerad!! Har ju faktiskt nästan ett exakt likadant rum som jag skulle kunna muta in som "mitt pysselrum" :-)

livet på myra sa...

Jaa, det har du ju. Sätt igång! :) Jättelyxigt att ha allt på ett ställe!
Kram